top of page

Diensten

Gezonde hormonen & een gezonde vruchtbaarheid zijn voor ons vrouwen essentieel voor een vitaal leven. Ten opzichte van mannen hebben wij namelijk een extra viteliteitssignaal, dat is onze menstruatie cyclus. Wat wij hierover leren is maar heel beperkt en zo'n 80% van de vrouwen spendeert een groot deel van haar vruchtbare leven door dit signaal te onderdrukken. In mijn optiek is dit een van de grote veroorzakers van het aantal toegenomen chronische ziektes op latere leeftijd (samen met bewerkte voeding). Ik coach vrouwen die gezondheidsproblemen ervaren op het gebied van de menstruatiecyclus, hormonen en alles rondom het bereiken van zwangerschap. Vrouwen die opzoek zijn naar een natuurlijk alternatief voor hormonale anticonceptie begeleid ik in de overgang naar het voorkomen van zwangerschap op een natuurlijke manier. Hiervoor leer ik zede sympthothermonale methode. Dit is een vruchtbaarheidsbewustzijn methode met 99,6% effectiviteit in het voorkomen van zwangerschap. 

Met behulp van coaching investeer je in kennis over jouw lichaam die je kan gebruiken om je fysieke en mentale klachten beter te begrijpen en een eventuele zwangerschap zowel te voorkomen als te bereiken, zodat je zowel nu als in de toekomst bewuste, weloverwogen beslissingen kan nemen over jouw gezondheid.

Coaching: Diensten

CYCLUS COACHING

Als je fysieke of mentale klachten ervaart, probeert je lichaam je iets te vertellen. Wij vrouwen merken dit vaak eerder op aan mannen doordat onze menstruatie cyclus snel signalen begint te geven wanneer er iets mis is. Het begint bij de oorzaak beter te begrijpen. Daar help ik je bij.

VRUCHTBARHEIDS-BEWUSTZIJN

Heb jij lang genoeg de nadelen van hormonale anticonceptie ervaren, of ben je om een andere reden opzoek naar een natuurlijk alternatief? De symptothermonale leert jou hoe je betrouwbaar zwangerschap kunt voorkomen met een effectiviteit van 99,6% (de pil geeft 99,7%).

WORKSHOPS & MASTERCLASSES

Een eenmalige introductie workshop over de menstruatie cyclus, natuurlijke- en hormonale anti-conceptie of een sessie over hormonale gezondheid?

Op mijn initiatief als voor jou opmaat is dit allemaal mogelijk.

EETSTOORNISSEN & EETPROBLEMATIEK

Zijn je dagen gevuld met je nadenken over eten, bewegen, je lichaam en je gewicht? Wat onschuldig begon beheerst tegenwoordig je hele leven. Het beïnvloed je werkt, je vriendschappen en andere relaties. Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander waar je door heen gaat. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen onderzoeken we de functie van jouw eetstoornis en vul je op jouw tempo je leven weer in met andere dingen die jou gelukkig maken. Geloof me, het kan echt anders, we doen het samen.

bottom of page