top of page

Wanneer jij worstelt met een eetprobleem of een eetstoornis (zoals Anorexia, Boulimia, Emotie eten, Binge Eating Disorder of een andere vorm van eetproblematiek) zijn je dagen gevuld met piekeren over eten, bewegen, je lichaam en gewicht. Als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen weet ik uit persoonlijke ervaring hoe moeilijk het is om hier weer vanaf te komen. Het goede nieuws is dat het wel mogelijk is, ook voor jou. Vaak ervaren mensen met een eetprobleem een gemis aan identiteit. Ze worstelen met levensvragen zoals ‘wie ben ik?, ‘waarom ben ik hier?’ en ‘wat is mijn plek op aarde?’ Het eetprobleem kan dan een vlucht worden en/of een valse identiteit worden. Als ervaringsdeskundige coach help ik jou ontdekken wat je wél nodig hebt.

Voor de behandeling van eetstoornissen werk ik met de unieke methodieken van ISA Power, ontwikkelt door oprichter Isabelle Plasmeijer. Als gelicentieerd coach van ISA Power mag ik werken met de speciale programma's van ISA Power. Deze programma's zijn speciaal ontwikkelt voor mensen die worstelen met een eetstoornis. De focus tijdens het coachtraject ligt niet op eten maar echt op JOU. Geen enkel traject is daarom ook hetzelfde, omdat wij geloven dat jij uniek bent en unieke behoeftes hebt. Samen kunnen we kijken wat jou kan helpen om te verbinden met jouw innerlijk kracht. Meer informatie over ISA Power en deze behandelmethodes is te vinden op: www.isa-power.nl. Voor vragen kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen. Wil je direct aan de slag? Plan dan direct een intake gesprek in: Mail mij op: natasja.spaans@isapower.nl of bel mij op nummer: 06-18656644.

Eetproblematiek & Eetstoornissen

Klachten.png

Iets dit iets voor mij?

Jij kan baat hebben bij coaching op het gebied van eetstoornissen wanneer je:

  • Een eetstoornis hebt en opzoek bent naar hulp van een ervaringsdeskundige

  • Al verschillende soorten therapie hebt gehad voor je eetstoornis en je bent opzoek naar een andere aanpak

  • Je dagen gevuld zijn met piekeren over eten, bewegen, je lichaam en je gewicht. Je mist de rust in je hoofd.

  • De tekst hierboven je eigenlijk een beetje beangstigd, maar toch herken je jezelf er ook wel in

Wat je kan verwachten

  • We werken aan een positief zelfbeeldmeer zelfvertrouwen, het omdenken van negatieve gedachten en ombuigen van oude (en het aannemen van nieuwe!) overtuigingen en patronen.

  • Het coachen stopt niet wanneer de sessie om is. Samen spreken we af waar je tussen de sessies door mee aan de slag gaat. 
    Bijvoorbeeld opdrachten uit je eigen werkboek vol oefeningen om meer inzicht te krijgen in jezelf, geleide meditaties en video's om thuis mee aan de slag te gaan. 

  • Iedere vorm van coaching is maatwerk afgestemd op jou als uniek persoon en op jouw unieke behoeften.

​Wil jij weten of ik als ervaringsdeskundige coach jou kan helpen met jouw eetstoornis of eetproblematiek? 
Neem contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Isa+power+logo+keurmerk+voor+coaches_edited.png
Natuurlijke anticonceptie: Over mij
bottom of page