top of page

Workshops & Masterclasses

Een natuurlijke menstruatie cyclus, de heleft van de populatie loopt er mee rond en toch lijkt het nog altijd taboe om hier over te spreken. Op school leren we maar een minimale basis van wat de menstruatie cyclus, hoe de vruchtbaarheid van de vrouw eigenlijk echt werkt en dat de lichamelijke klachten die we ervaren eigenlijk een signaal van ons lichaam zijn is voor de meeste mensen al helemaal een raardsel.

Ben jij nieuwsgierig naar het onderwerp, wil je er graag eenmalig wat meer in verdiepen? Dan is een workshops of een masterclass misschien iets voor jou.

De mogelijkheden;

  • Eens per cyclus organiseer ik mijn eigen workshop Cycluswijsheid. Deze workshops gaat diep in op de werking van de menstruatie cyclus en ik geef je brede informatie over alle vormen van natuurlijke anti-conceptie. Dit met als doel zodat jij zelf een keuze kunt maken welke vorm van (hormonale of natuurlijke) anti-conceptie in dit moment het beste bij jou past. Informatie & aanmelden voor deze workshops kan hier.

  • Bij jou thuis met een groep vriendinnen/vrouwen, in een vertrouwde setting meer leren over dit onderwerp? dat kan ook! Dit kan in de vorm van mijn eigen workshop of geheel op maat naar jullie wensen.

  • Meer verdieping in dit onderwerp op school? ik kom graag langs!

  • Binnen jou bedrijf meer aandacht voor de cyclus van de vrouw en hormoon balans? Heel waardevol ook ivm ziekte verzuim en samenwerking.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vitaliteitscoach
Natuurlijke anticonceptie: Over mij
bottom of page